HATAY / İSKENDERUN - AKARCA İLKOKULU

AKARCA İLKOKULU

AKARCA MAH. AKARCA 17 SK. AKARCA ILKOKULU BLOK NO: 8 İSKENDERUN / HATAY
Vizyon
B.Bürüngüz; çocukların eğitimini gerçekleştirmek için yarıştıkları,teknolojiyi kullanan ayrıcalıklı ve mutlu bir okul toplumu olmaktır. İstiyoruz ki...Okulumuzda öğrenme ,temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki...Okulumuzda her veli ,öğrencisine sosyal ,kültürel ve öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. İstiyoruz ki...Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. İstiyoruz ki...Okulumuzda ,herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda çağın gerektirdiği bilgi ve becerileri doğrultusunda çağın gerektirdiği bilgi ve becerileri kazanmış,topluma uyumlu ,üretken bireyler yetiştirmektir. İnanıyoruz ki...Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir. İnanıyoruz ki...Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur. İnanıyoruz ki...Biz,hepimiz birbirimizi öğrencilerin velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz. İnanıyoruz ki... Biz, hepimiz öğrencilerimizin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız. İnanıyoruz ki...Biz,birbirimize ve kendimize güveniriz.Öğrencimize bir birey olarak saygı duyar onları koruyup gözetiriz. İnanıyoruz ki...Biz farklıyız.Yetenekli ,enerjik,coşkulu ve üretkeniz.
SOBA
HATAY İSKENDERUN